سید علی حسینیسید علی حسینی، تا این لحظه: 11 سال و 10 ماه و 24 روز سن داره

دوستی های من

دوستی های من

پیانو

1399/9/21 17:37
نویسنده : سید علی حسینی
46 بازدید
اشتراک گذاری

5 نکته بسیار مفید نواختن پیانو👇 

تمرین دادنِ گوش

تمرین دادنِ گوش یا گوش دادن به پیانیست‌های حرفه‌ای، از بهترین راه‌های ارتقای تکنیک‌تان است. همچنین نواختن با گوش موجب تقویت بداهه‌نوازی‌تان شده و به‌همین‌خاطر تکنیک عالی‌ای برای موزیسین‌های در حال شکوفایی برای یادگیری از اساتید، برای الهام گرفتن از سبک و حرکت‌های دست‌شان است.

چگونه پیانو بنوازیم؟ آموزش پیانو : درس 21

ریتم مناسبی را حفظ کنید

ریتم و سرعت جزو عوامل اساسی هر قطعه‌ای از موسیقی هستند که نمی‌توانید درباره‌شان خراب‌کاری کنید. حتی اگر از آکوردها و نت‌هایش اطمینان ندارید ریتم آهنگ را تمرین کنید. حفظ یک ریتم پایدار همچنین می‌تواند تعدادی از اشتباهات و بی‌دقتی‌هایتان را پوشش دهد.

حرکت دادن انگشتان و جاگذاری دست

همیشه بهتر است با دست راست شروع کنید و بعد سراغ دست دیگر بروید. فهم حرکت دست‌ها اگر جداگانه باشد آسان‌تر است. به تدریج به مرحله‌ای که همزمان با دوست بنوازید خواهید رسید. بیشتر اساتید پیانو از همین روش مرسومِ تمرین جداگانه دست‌ها استفاده می‌کنند. وقتی در این تمرین به مرحله خوب و کافی رسیدید سعی کنید از هر دو دست استفاده کنید. این هماهنگی‌تان را افزایش داده و بازده نواختنتان را ارتقا می‌دهد.

آهنگی که می‌خواهید بزنید را به خاطر بسپارید

به خاطر سپاری نت‌ها و ساختار آکورد کار آسانی نیست، ولی می‌تواند نواختنتان را ساده‌سازی کند. قطعه موسیقی را به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم کنید و سعی کنید بیاموزیدشان. قبل از خواب نواختن قطعه موسیقی را تمرین کنید، اگر این کار آخرین چیز قبل از خواب در ذهنتان باشد، کمک می‌کند بهتر موسیقی را به خاطر بسپارید.

روی درست‌زدن تمرکز کنید، نه سریع زدن

سریع زدن چیزی است که با تمرین بسیار محقق می‌شود، پس فعلاً روی زدن کلیدهای صحیح تمرکز کنید، نه سریع زدنشان. به عنوان یک آماتور سعی کنید روی کیفیت و درستی تمرکز کنید، سرعتِ بیشتر با گذر زمان حاصل می‌شود.

نواختنِ بخش‌ها به صورت جداگانه

به عنوان یک تازه‌کار، برخورد با طیفی مختلف در ساختار آکوردهای یک قطعه موسیقی دشوار است پس سعی کنید آهنگ را به بخش‌های مختلف تقسیم کنید. مثلاً نت‌های پیانو را با کلید‌های سیاه یا یک‌چهارم نت شروع کنید و رفته‌رفته سراغ نیم‌نت یا هشتم و نت کامل یا شانزدهم بروید. وقتی یک بخش را می‌زنید با گنجاندن نت‌های پایانی بخش قبل در آغاز بخش فعلی، حسی از پیوستگی ایجاد و حفظ کنید.

پسندها (0)
شما اولین مشوق باشید!
مطالبی دیگر از این نی نی وبلاگی

نظرات (0)